Dinerkaart
Vanaf 17:00 uur
Voorgerechten
Carpaccio van verse Hollandse asperges met gerookte zalm en een dressing van verse koriander en sinaasappel
€ 13,75
Vitello Tonnato, dun gesneden kalfsfilet met tonijnmayonaise, kappertjes, ansjovis en citroen
€ 13,75
Carpaccio van rode biet met noten, bosbessen, appel, geitenkaas & frambozendressing
€ 13,50
Tartaar van gerookte zalm met avocado, limoen mayonaise, bosui en crumble van geroosterde sesam
€ 13,50
Capaccio van rund, huisgemaakte pesto, pijnboompitjes, rucola & Parmenzaan
€ 13,75
Soep van verse asperges, met/zonder reepjes ham
€ 7,50
De voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken brood en boter
Vlees, vis of vegetarisch
Hoofdgerechten
Verse asperges – de 1e van het seizoen! – op traditionele wijze met beenham, krieltjes, gekookt eitje, Hollandaise en verse peterselie
€ 28,75
Verse Asperges met cherry tomaat, gehakt eitje, verse peterselie, krieltjes en Hollandaise saus
€ 28,75
Portobello met gemarineerde tomaat en geitenkaas, geserveerd met “spaghetti” van courgette, pijnboompitjes, Parmezaan en kroepoek van safraan
€ 26,50
Filet van zalm, op de huid gebakken, met babywortel, verse dille en een Hollandaise saus
€ 28,75
“Surf & Turf”; Medaillon Mignon, het zachtste deel van de biefstuk van de haas, met grote garnalen skin off en daslookboter uit eigen tuin
€ 29,50
Filet van hert, in vrijheid opgegroeid, super zacht, geserveerd met een volle rode wijn saus
€ 29,50
Bij de hoofdgerechten serveren wij verse salade, groente en aardappelgarnituur
Afsluiter van de avond
Nagerechten
Limoncello dessert; citroen sorbet ijs met merengue, verse citroen rasp, slagroom en een glaasje limoncello
€ 9,50
Affogato; Bourbon vanille roomijs met hete espresso
€ 7,50
Parfait van hazelnoot, hazelnootkrokant, kletskop en slagroom
€ 8,75
Panna Cotta met sorbetijs van framboos en slagroom
€ 8,75
Vanille roomijs, boerenjongens, advocaat & slagroom
€ 8,75
t
Heeft U een allergie of intolerantie: meld het ons!