Dinerkaart
Vanaf 17:00 uur
Voorgerechten
Soep van pompoen met verse gember en creme fraiche
€ 7,25
Zoete bloedworst met gekarameliseerde appel en appel-compote
€ 9,75
Carpaccio van rode biet met noten, bessen, appel geitenkaas en een frambozendressing
€ 13,75
Carpaccio van rund met huisgemaakte pesto, geroosterde pijnboompitjes, rucola en geschaafde Parmezaan
€ 13,75
Hollandse garnalen van “ het Wad ” met groene salade, komkommer, tomaat, rode ui, zeekraal en limoen dressing
€ 15,75
Tartaar van gerookte zalm met avocado, limoen mayonaise, bosui en crumble van geroosterde sesam
€ 11,75
De voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken brood en boter
Vlees, vis of vegetarisch
Hoofdgerechten
Medaillon van varkenshaas met pancetta, verse salie en garnituur van gekarameliseerde venkel, pastinaak en peer
€ 27,50
Quiche van pompoen, zoete aardappel, rode ui, verse rozemarijn en geschaafde Parmezaan
€ 24,75
Filet van zalm, op de huid gebakken, met zeekraal, verse dille en een Hollandaise saus
€ 27,50
Portobello met gemarineerde tomaat en geitenkaas, geserveerd met “spaghetti” van courgette, pijnboompitjes, Parmezaan en kroepoek van saffraan
€ 26,75
Biefstuk van de haas met een verse pepersaus of kruidenboter
€ 29,75
Stoofpot van wild met verse rozemarijn, stoofpeer en quiche van gekarameliseerde witlof
€ 26,75
Bij de hoofdgerechten serveren wij verse salade, groente en aardappelgarnituur
Afsluiter van de avond
Nagerechten
Limoncello dessert; citroen sorbet ijs met merengue, verse citroen rasp, slagroom en een glaasje limoncello
€ 9,50
Affogato; Bourbon vanille roomijs met hete espresso
€ 7,50
Warme pruimen, gestoofd in de rode wijn, vanille roomijs, kaneel en slagroom
€ 8,75
Vanille roomijs met merenque, boerenjongens, advocaat en slagroom
€ 8,75
Parfait van hazelnoot, karamel, kletskop en slagroom
€ 8,75
Heeft U een allergie of intolerantie: meld het ons!