Dinerkaart

Vanaf 17:00 uur

Voorgerechten


Soep van pompoen met verse gember en creme fraiche

€ 7,25

Zoete bloedworst met gekarameliseerde appel en appel-compote

€ 9,75

Carpaccio van rode biet met noten, bessen, appel geitenkaas en een frambozendressing

€ 13,75

Carpaccio van rund met huisgemaakte pesto, geroosterde pijnboompitjes, rucola en geschaafde Parmezaan

€ 13,75

Hollandse garnalen van “ het Wad ” met groene salade, komkommer, tomaat, rode ui, zeekraal en limoen dressing

€ 15,75

Tartaar van gerookte zalm met avocado, limoen mayonaise, bosui en crumble van geroosterde sesam

€ 11,75

De voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken brood en boter

Vlees, vis of vegetarisch

Hoofdgerechten


Medaillon van varkenshaas met pancetta, verse salie en garnituur van gekarameliseerde venkel, pastinaak en peer

€ 27,50

Quiche van pompoen, zoete aardappel, rode ui, verse rozemarijn en geschaafde Parmezaan

€ 24,75

Filet van zalm, op de huid gebakken, met zeekraal, verse dille en een Hollandaise saus

€ 27,50

Portobello met gemarineerde tomaat en geitenkaas, geserveerd met “spaghetti” van courgette, pijnboompitjes, Parmezaan en kroepoek van saffraan

€ 26,75

Biefstuk van de haas met een verse pepersaus of kruidenboter

€ 29,75

Stoofpot van wild met verse rozemarijn, stoofpeer en quiche van gekarameliseerde witlof

€ 26,75

Bij de hoofdgerechten serveren wij verse salade, groente en aardappelgarnituur

Afsluiter van de avond

Nagerechten


Limoncello dessert; citroen sorbet ijs met merengue, verse citroen rasp, slagroom en een glaasje limoncello

€ 9,50

Affogato; Bourbon vanille roomijs met hete espresso

€ 7,50

Warme pruimen, gestoofd in de rode wijn, vanille roomijs, kaneel en slagroom

€ 8,75

Vanille roomijs met merenque, boerenjongens, advocaat en slagroom

€ 8,75

Parfait van hazelnoot, karamel, kletskop en slagroom

€ 8,75

Heeft U een allergie of intolerantie: meld het ons!