Dinerkaart

Vanaf 17:00 uur

Voorgerechten


Carpaccio van verse Hollandse asperges met gerookte zalm en een dressing van verse koriander en sinaasappel

€ 13,75

Vitello Tonnato, dun gesneden kalfsfilet met tonijnmayonaise, kappertjes, ansjovis en citroen

€ 13,75

Carpaccio van rode biet met noten, bosbessen, appel, geitenkaas & frambozendressing

€ 13,50

Tartaar van gerookte zalm met avocado, limoen mayonaise, bosui en crumble van geroosterde sesam

€ 13,50

Capaccio van rund, huisgemaakte pesto, pijnboompitjes, rucola & Parmenzaan

€ 13,75

Soep van verse asperges, met/zonder reepjes ham

€ 7,50

De voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken brood en boter

Vlees, vis of vegetarisch

Hoofdgerechten


Verse asperges – de 1e van het seizoen! – op traditionele wijze met beenham, krieltjes, gekookt eitje, Hollandaise en verse peterselie

€ 28,75

Verse Asperges met cherry tomaat, gehakt eitje, verse peterselie, krieltjes en Hollandaise saus

€ 28,75

Portobello met gemarineerde tomaat en geitenkaas, geserveerd met “spaghetti” van courgette, pijnboompitjes, Parmezaan en kroepoek van safraan

€ 26,50

Filet van zalm, op de huid gebakken, met babywortel, verse dille en een Hollandaise saus

€ 28,75

“Surf & Turf”; Medaillon Mignon, het zachtste deel van de biefstuk van de haas, met grote garnalen skin off en daslookboter uit eigen tuin

€ 29,50

Filet van hert, in vrijheid opgegroeid, super zacht, geserveerd met een volle rode wijn saus

€ 29,50

Bij de hoofdgerechten serveren wij verse salade, groente en aardappelgarnituur

Afsluiter van de avond

Nagerechten


Limoncello dessert; citroen sorbet ijs met merengue, verse citroen rasp, slagroom en een glaasje limoncello

€ 9,50

Affogato; Bourbon vanille roomijs met hete espresso

€ 7,50

Parfait van hazelnoot, hazelnootkrokant, kletskop en slagroom

€ 8,75

Panna Cotta met sorbetijs van framboos en slagroom

€ 8,75

Vanille roomijs, boerenjongens, advocaat & slagroom

€ 8,75

t

Heeft U een allergie of intolerantie: meld het ons!